Es confirma la candidatura de Francesc Juzgado per a les municipals de 2019

L’actual alcalde va ser triat per l’assemblea local del PSC per unanimitat

Política

L'alcalde i ja candidat Francesc Juzgado, junt al secretari comarcal d'organització del partit, Jonatan Martínez.
L'alcalde i ja candidat Francesc Juzgado, junt al secretari comarcal d'organització del partit, Jonatan Martínez.

Parets del Vallès

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ja és oficialment el candidat del PSC per a les eleccions municipals de 2019. Així ho ha votat per unanimitat la secció local del partit en un acte que ha tingut lloc aquesta mateixa tarda a Can Rajoler.

A l’acte hi ha assistit tant el secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, com el seu homòleg comarcal, Jonatan Martínez. Ambdós han coincidit en que és una “molt bona notícia pels socialistes i per Parets”, destacant la seva “experiència i el seu coneixement del municipi”.

Pel ja nou candidat, la seva elecció és “una gran il·lusió, però comporta també una gran responsabilitat”. I no ha volgut parlar encara de l’elaboració de la seva llista electoral per que “ara el primer es seguir fent d’alcalde, que hi ha molt projectes importants en marxa”, i que ja anirà compaginant el càrrec amb la campanya electoral quant sigui el moment. Afegint, però, que se sent molt tranquil per que “per sort, tenim moltes persones molt vàlides i la llista no la faré pas tot sol”.

Això sí, afirma que ja s’està treballant en el programa electoral, amb prioritat per “l’ocupació i les polítiques socials”, ha conclòs.

Foto de família de l'assemblea local d'aquest dilluns on ha estat elegit Juzgado.

Edicions locals