La Garriga mostra en una visita el modernisme burgès i el refugi antiaeri

Les visites es repetiran el dissabte 11 i el dimecres 15 d'agost

Cultura

L'itinerari arrencarà dissabte a les 10 h
L'itinerari arrencarà dissabte a les 10 h

la Garriga

El Centre de Visitants de la Garriga organitza, aquest dissabte 14 de juliol, un parell d’activitats per descobrir part del patrimoni del municipi. Es tracta d'un itinerari pel modernisme burgès del municipi i una visita guiada al refugi antiaeri.

D’una banda, l’itinerari guiat El Modernisme de la burgesia. Arquitectura, aigües i jardins permetrà conèixer als participants el nou eixample garriguenc, creat entre finals del segle XIX i principis del XX, i fet a mida de les famílies burgeses vingudes de Barcelona. Grans torres d’estiueig amb jardins i noves avingudes senyorials, al voltant d’espais termals, formen part d’aquesta descoberta.

La sortida tindrà lloc a les 10 h des de Can Raspall (c. Banys, 40) i cal fer reserva prèvia al correu info@visitalagarriga.cat.

Una mica més tard, a les 12 h, es programa la visita guiada a l’interior del refugi antiaeri de l’estació de la Garriga, testimoni del treball col·lectiu del poble davant l’amenaça dels bombardeigs franquistes durant la Guerra Civil. Les places són limitades i també cal fer reserva a través del correu info@visitalagarriga.cat.

Totes dues visites s'han programat també per dissabte 11 d’agost i per dimecres 15 d’agost.

 

Edicions locals