La festa major de Parets ja comença a escalfar motors

Aquest dissabte comença una nova edició de l’Eixamplem la Festa, que es durà a terme fins el proper dia 21

Societat

Moment de l'actuació de l'escola de ball Elite Dance durant l'Eixamplem la Festa de l'any passat.
Moment de l'actuació de l'escola de ball Elite Dance durant l'Eixamplem la Festa de l'any passat.

Parets del Vallès

La festa major de Parets es celebra, com és tradició, el darrer cap de setmana de juliol. Però des de fa uns anys, comença a escalfar motors dies abans amb l’Eixamplem la Festa, que trasllada part dels actes a l’Eixample i que enguany comença aquest mateix dissabte.

Serà amb el Sot Park, un parc infantil amb atraccions d'aigua que començarà a les 18 h, al parc de Can Berenguer. A més, fins a les 22 h, es posaran a la venda els tiquets solidaris al preu de 5 euros que donaran dret a l'obtenció de 3 tiquets per a les atraccions de la fira. La venda està limitada a 2 vals per persona i els podran adquirir només els majors de 10 anys. Els beneficis d'aquesta acció es destinaran a Càritas Parets. Paral·lelament, per als joves, també hi haurà un tobogan inflable de més de 100 metres al carrer de Monistrol.

Els actes tornaran el divendres 20 de juliol, quant Elite Dance oferirà un espectacle de ball a la plaça Doctor Trueta a les 20.30 h i, tot seguit, hi haurà una botifarrada i cinema a la fresca amb la projecció de 'El corredor del Laberinto: La cura mortal'.

L'Eixamplem la festa, es tancarà el dissabte 21 a les 18 h, amb una nova edició del Comerç a la fresca i activitats infantils al voltant de la plaça Dr. Trueta. A les 22 h, a la mateixa plaça, tindrà lloc una ballada de gitanes i, a les 22.30 h, hi haurà un concert de rumba catalana a càrrec de Miliu Calabuch, amb servei de bar i planxa ofert per la comissió de festes.

Edicions locals