Cànoves i Samalús projecta instal·lar una coberta a la pista poliesportiva

A més, també preveu renovar l'enllumenta i modificar alguns paviments

Societat, Esports

Recreació de la futura coberta de la pista poliesportiva
Recreació de la futura coberta de la pista poliesportiva | Ajuntament de Cànoves i Samalús

Cànoves i Samalús

L'Ajuntament de Cànoves i Samalús ha encarregat un projecte per dotar d'una coberta i un tancat la pista poliesportiva del municipi, que assegura que té una demanda creixent d'usuaris.

La coberta s’ha previst amb estructura mixta, de fusta laminada encolada i perfils estructurals metàl·lics.  Aquesta obeeix a figures rectes, amb pendent a una sola aigua per recordar el perfil del pavelló esportiu, tot i que el sentit del seu pendent serà invertit.

Es té prevista la renovació de l’enllumenat i la modificació puntual d’alguns paviments.  També es respectarà el paviment principal de la pista, reformat recentment, així com també es respectaran les instal·lacions de patinatge que també hi ha en el recinte.

El govern local veu en aquest projecte una oportunitat per millorar el conjunt del complex esportiu municipal i oferir d’aquesta manera la possibilitat d’incrementar notablement el ventall d’activitats que s’hi podran dur a terme siguin o no activitats esportives.

Actualment el projecte es troba en fase d’aprovació inicial i aquest té un cost total de 370.087,53 euros. Vista la magnitud d’aquesta inversió, Alcaldia ha fet les gestions oportunes per obtenir fons de la Diputació de Barcelona. En aquest sentit, el govern local va obtinir un ajut econòmic d’aquesta administració del 74% de l’import del projecte, és a dir, 275.000 euros.

Edicions locals