Un home mor en caure-li una biga de grans dimensions que estava soldant

L'accident s'ha prduït aquest matí en una empresa al polígon de Can Massaguer a Santa Agnès de Malanyanes

Societat

Roca del Vallès, la

Un treballador d'una empresa de Santa Agnès de Malanyanes ha mort aquest dilluns al matí en un accident laboral. L'home hauria estat aixafat per una biga de grans dimensions que li hauria caigut a sobre.

L'accident s'ha produït a una nau industrial del polígon de Can Massaguer a Santa Agnès de Malanyanes, al municipi de la Roca del Vallès. Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers han rebut l’avís de l'accident i en arribar han constatat que el treballador mort estava soldant una biga de grans dimensions que li hauria caigut a sobre.

Ràpidament tots els serveis d’emergència s’han desplaçat per atendre l’home, però no han pogut fer res per salvar la vida del treballador. La víctima és un home de nacionalitat italiana, de 55 anys i veí de Sabadell.

En l’accident hi han treballat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i l’helicòpter medicalitzat del SEM.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers i del Departament d’Empresa i Coneixement.

Edicions locals