La retirada d'ampolles d'aigua s'amplia a les de la marca Eroski

Aigua del Montseny és l'envasador de totes dues marques d'aigua

Societat

La retirada d'ampolles d'aigua s'amplia a les de la marca Eroski
La retirada d'ampolles d'aigua s'amplia a les de la marca Eroski

La retirada d'ampolles d'aigua que es va començar a fer aquest dimarts als establiments Condis s'ha ampliat a ampolles de la marca Eroski. L'Agència de Salut Pública de Catalunya ha comunicat que, en el decurs de les actuacions dutes a terme en l’establiment Agua del Montseny SA –envasador de l’aigua Aiguaneu que distribuïa Condis– s'ha fet extensiva la retirada a les ampolles d'1,5 litres i les garrafes de 5 litres de la marca Eroski.

Segons un comunicat de l'Agència, s’ha comprovat que alguns altres envasos d’aquesta presentació i lot feien mala olor quan s’obrien i mal sabor en intentar ingerir-los.

Les primeres investigacions en l’establiment envasador indiquen, com a possible causa de l’incident, una contaminació de les línies d’envasament amb productes químics provinents d’una línia que estava en procés de neteja i desinfecció.

L’Agència de Salut Pública està verificant la retirada del mercat d’aquesta nova marca i continua amb les actuacions de control i investigacions en les diferents empreses implicades.

La investigació s'iniciava arrel de la denúncia d'un consumidor que hauria patit irritació en el tracte digestiu després de beure d'aquest aigua.

Edicions locals