Cassa assegura que l’aigua d’aixeta de Parets compleix tots els requisits

L’empresa afirma que el cas d’un veí que va trobar cucs a l'aigua és un cas aïllat pel mal manteniment de la seva piscina

Societat

Estat actual de les obres del carrer Major, a l'entorn de les quals un particular va trobar "organismes desconeguts" a l'aigua.
Estat actual de les obres del carrer Major, a l'entorn de les quals un particular va trobar "organismes desconeguts" a l'aigua.

Parets del Vallès

Un veí de Parets denunciava aquesta setmana per les xarxes socials que havia trobat una espècie de petits cucs transparents que, segons afirmava, havien sortit d’una de les aixetes de casa seva, a l’entorn de les obres del Barri Antic. Després de fer una visita tècnica al seu domicili, l’empresa responsable del servei d’aigües de la població, Cassa, assegura que no hi ha cap motiu per alarmar-se.

En un comunicat públic, Cassa es refereix a "organismes desconeguts" i descarta “cap incidència en la qualitat” de l’aigua, apuntant a un cas aïllat a causa del mal manteniment de la piscina que té el veí afectat, com es pot llegir a la nota que van difondre.

Per l’alcalde, Francesc Juzgado, aquesta nota “ho explica tot ben clar”. I afegeix que “amb les obres del carrer Major no es pot afectar de cap manera la qualitat de l’aigua. Hi ha coses que s’haurien de poder portar als tribunals: no es poden crear falsos alarmismes i falsedats. En aquest cas, va ser una persona concreta que va crear una alerta infundada. Els tècnics van anar a casa seva a comprovar-ho. Els veïns de Parets poden beure aigua de l’aixeta tranquil·lament. Jo ho faig. Però és que no ho dic jo: ho diu Cassa i les seves analítiques. Els veïns i veïnes poden estar ben tranquils, per que l’aigua de Parets compleix totes les normes de seguretat i qualitat”.

Per la seva banda, Cassa també informa de que ja es fan constants anàlisis tècniques independentment que hi hagi o no incidències.

Edicions locals