L'escola Montserrat Montero renovarà la instal·lació elèctrica després de l'estiu

Els treballs tenen un pressupost d'uns 150.000 euros i s'allargaran dos mesos

Societat

Les obres per reformar el sistema elèctric de l'Escola d'Educació Especial Montserrat Montero ja estan en procés de licitació, després que la junta de govern local de l'Ajuntament de Granollers hagi aprovat la contractació de les obres per executar el projecte d’adequació de la instal·lació elèctrica del centre.

Alhora, també s'ha acordat convocar la licitació dels treballs, i les empreses que vulguin optar-hi poden presentar les sol·licituds fins al 30 d'agost. Les obres d'instal·lació elèctrica tenen un preu màxim de 149.084,78 €, dels quals 123.210,56 € corresponen al pressupost net i 25.874,22 € a l’IVA (21%). Els treballs començaran després de l'estiu i es preveu que s'allarguin dos mesos.

Aquestes obres comptaran per primera vegada amb la inversió del Consell Comarcal. El president de l'entitat, David Ricart, i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, han signat un conveni de col·laboració segons el qual el Consell aportarà 150.000 euros que ha subvencionat la Diputació. L’Ajuntament de Granollers n’aporta 50.000 i és l’encarregat de l’execució de les reformes.

Edicions locals