Els Mossos enxampen un caçador a la Roca fent servir un escopeta quan anava begut

L'home caçava sota els efectes de l'alcohol a la zona de la Vinya d'en Tomàs

Societat

Roca del Vallès, la

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient van denunciar un caçador, veí de Montcada i Reixac, per estar sota els efectes de l’alcohol mentre caçava a Santa Agnès de Malanyanes a la Roca.

Els fets van succeir el matí del dia 19 agost quan els agents realitzaven un control sobre l’activitat de caça en el període de mitja veda a Sant Agnès de Malanyanes, en concret a la zona coneguda com el paratge de La Vinya d’en Tomàs.

En aquest punt els agents van localitzar quatre persones caçant, a les quals se’ls van fer els controls i les comprovacions de caire administratiu pertinents. Els agents van observar com un dels caçadors es trobava amb la escopeta en disposició de fer foc i amb diversos envasos de cervesa al seu voltant. Així mateix se li va trobar una altra escopeta al seu vehicle particular sense cap tipus de vigilància.

Feta la prova d’alcoholèmia corresponent l’home va donar positiu i va ser denunciat per dues infraccions en matèria del Reglament d’Armes: una per deixar desatesa al vehicle una de les escopetes i l’altre per fer servir armes sota els efectes de l’alcohol.

Els agents van procedir a retirar les dues escopetes al caçador i tramitar la corresponent denúncia a l’organisme competent, en aquest cas la Delegació del Govern a Barcelona.

Edicions locals