Els vallesans Pops, a punt de treure el seu primer disc 'La mar salada!'

El grup està format per Frank Martínez i Moi Vázquez, de Granollers, i Xavi Fernàndez, de Cardedeu

Cultura

Pops
Pops

El grup vallesà Pops, amb dos dels seus integrants de Granollers –Frank Martínez i Moi Vázquez– i Xavi Fernàndez de Cardedeu, treurà aquest setembre el seu primer disc, La mar salada!, i per anar fent boca ja ha avançat el seu primer senzill, Tu i jo som un, el primer single de l'àlbum.

 

El disc inclourà 10 temes entre els què hi destaquen, a més de Tu i jo som un, Sortir de la matrix, Catarsi, Cor trencat o No sóc el teu mirall, amb lletres que parlen de la llibertat i reflexionen sobre l'amor i la veritat. L'àlbum també inclou la peça La pedra de l'encant, un tema que fa un clar tribut a Granollers i que es va acabar de gravar a finals de juliol.

Pops és un grup d'influències pop i brit-pop, tot i que també beu del rock dels 70, dels 80 i dels 90. Abans de crear el grup, Frank Martínez, la veu i la guitarra de Pops, i Xavi Fernàndez, que n'és el baix i les veus, van formar part del conjunt Treepoli, que a principis dels 90 feia gires amb els 40 Principals per tot Espanya i va arribar a editar tres discs. Per la seva banda, el guitarrista solista i veus de Pops, Moi Vázquez, ha format part de diversos grups com ara Blue Moon Boys, que va fer gires per Espanya, Bèlgica, França i Suïssa.

Fa tot just un dies, el grup va compartir a les xarxes socials imatges del procés de gravació de No sóc el teu mirall, el darrer tema del disc La mar salada!, i el videoclip de Tu i jo som un.

 


 

 

Edicions locals