L'AECC organitza unes colònies gratuïtes a Sant Esteve de Palautordera per a fills de persones amb càncer

L'objectiu principal és que puguin trobar un espai de diversió on parlar amb altres companys que viuen la mateixa situació

Societat

L'AECC organitza unes colònies gratuïtes a Sant Esteve de Palautordera per a fills de persones amb càncer
L'AECC organitza unes colònies gratuïtes a Sant Esteve de Palautordera per a fills de persones amb càncer | Aula 2

Sant Esteve de Palautordera

La delegació barcelonina de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) organitza unes colònies gratuïtes a Sant Esteve de Palautordera del 2 al 6 de setembre. Hi podran participar els infants i adolescents de 7 a 17 anys que tenen el seu pare o la seva mare amb càncer.

L'objectiu d'aquesta mena de campaments és que els participants gaudeixin d’un espai de diversió on poder parlar amb altres companys que viuen la mateixa situació. “Les colònies sorgeixen a partir de les necessitats que tenen els pares sobre com tractar la malaltia amb els nens: dubtes sobre com informar-los i com explicar-ho; són una oportunitat perquè aquests ho entenguin de la millor forma possible”, explica la Teresa López, coordinadora de l’Àrea de Programes i Serveis de l’AECC-Barcelona.

Mitjançant activitats lúdiques, esportives i tallers psicoemocionals podran conèixer i establir noves relacions amb altres nens i joves, a més d’expressar i compartir l’experiència de tenir un pare o mare malalt.

Al peu del Montseny

Es tracta de la segona edició d’aquestes colònies, i tindran lloc a la casa de colònies Castell de Fluvià, a Sant Esteve de Palautordera. Situada en plena natura, al peu del Parc Natural del Montseny, els participants realitzaran activitats d’aventura, piscina, granja, gimcanes, excursions, manualitats i jocs de nit, tot això acompanyats de monitors de temps lliure i psicòlogues de l’AECC-Catalunya contra el Càncer.

Hi participaran uns 45 infants i joves, que sortiran diumenge (15 h) de l'espai AECC Actiu contra el càncer (Trav. de les Corts 268, de Barcelona).

Edicions locals