El director dels Mossos es compromet a vigilar les 24 hores la zona conflictiva de la Llagosta

L'alcalde, Óscar Sierra, ha demanat al Govern una resposta urgent per resoldre els problemes de convivència

Societat

L'alcalde ha demanat reforç policial als Mossos  I  Fotos: Marc Garcia
L'alcalde ha demanat reforç policial als Mossos I Fotos: Marc Garcia

La LlagostaACN

El director general de la Policia, Andreu Joan Martínez, s'ha compromès amb l'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, a vigilar les 24 hores del dia la zona del municipi on aquest cap de setmana hi ha hagut aldarulls pels enfrontaments entre veïns i una família considerada conflictiva.

El compromís ha estat el resultat més destacat de la reunió que Martínez ha mantingut aquest dilluns al migdia amb Sierra, que reclamava més efectius policials per vigilar el municipi. El director general s'ha compromès a activar efectius de les comissaries pròximes davant de qualsevol eventualitat i, si cal, també hi ha disponibles els agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (Arro), que tenen la seu a la comissaria de Mollet del Vallès.

Poc abans de la reunió, Sierra havia demanat a la Generalitat una resposta urgent per resoldre "al més aviat possible" els problemes de convivència que afecten la població. En declaracions a l'ACN Sierra lamentava els episodis de tensió del cap de setmana passat al municipi i condemnava "qualsevol mena de violència".També advertia, però, que els veïns "estan molt enfadats" perquè fa temps que hi ha una família que ha "violentat la convivència" i que acumula diverses denúncies per "agressions i robatoris". Fa tres setmanes l'alcalde va fer arribar una carta al conseller d'Interior, Miquel Buch, denunciant la situació.

D'altra banda, l'alcalde va parlar dilluns amb el conseller d'Afers Socials, Chakir el Homrani, perquè informi la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) sobre el tema, ja que hi ha alguns membres d'aquesta família que són menors. També va fer-ho amb la consellera de Justícia, Ester Capella. Tots dos consellers es van comprometre a buscar una solució ràpida al conflicte generat per aquesta família.

Edicions locals