La mare de la família desallotjada diu que els veïns els confonen amb un altre clan autor d'una mort violenta

Nega que estiguessin ocupant un immoble de forma il·legal i defensa que pagaven un lloguer

Societat

La mare de la família assegura que "nosaltres som els afectats"
La mare de la família assegura que "nosaltres som els afectats"

La LlagostaACN

La mare de la família desallotjada a la Llagosta el cap de setmana, Vanesa Cabo, afirma que el conflicte veïnal es fruit d'una confusió. En una entrevista a Antena 3, Cabo ha dit que els habitants de la població els han confós amb una altre clan que està relacionat amb una mort violenta.

"Nosaltres no som els assassins, som els afectats", ha assegurat. En aquest mateix sentit ha negat que estiguessin ocupant l'immoble on han residit fins ara i ha dit que pagaven un lloguer perquè no són "ocupes". Amb tot, ha reconegut que el seu fill de dotze anys ha entrat en cases buides i que en diverses ocasions ha hagut de parlar amb la Policia Local per incidents relacionats amb els seus fills.

Les declaracions de Cabo arriben després dels aldarulls que van tenir lloc el passat cap de setmana a la població del Vallès Oriental i que van acabar amb tres persones detingudes.

Fruit dels incidents, el director general de la Policia, Andreu Martínez, i l'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra van reunir-se dilluns per abordar la situació. El responsable dels Mossos d'Esquadra va comprometre's a vigilar les 24 hores del dia la zona del municipi on van tenir lloc els enfrontaments.

 

 

Edicions locals