El Hogar Extremeño de Canovelles celebra les festes de Guadalupe amb àpats populars, folklore, jocs i música

Els actes comencen avui amb el pregó i la cremada dels Diables, i s'allargaran fins diumenge

Cultura, Societat

Fotografia: Ajuntament de Canovelles
Fotografia: Ajuntament de Canovelles

Canovelles

El Hogar Extremeño de Canovelles celebra aquest cap de setmana les festes de Guadalupe amb una vintena de propostes. El tret de sortida és aquesta tarda amb l'ornamentació de la verge de Guadalupe (18 h) i el pregó a la plaça de la Joventut (20.30 h), seguit d'una cremada a càrrec de la colla de Diables, d'una degustació de plats típics extremenys i ball a càrrec de DJ's a la Carta. 

El plat fort de dissabte serà l'arrossada popular (14.30 h) i el Festival Folklòric Extremeny i que comptarà amb els cors i les danses de Porque semos asina i del grup Savia viva de Coria, Càceres (19.30 h). Durant el dia també hi ha programats actes com una missa al matí, una ballada de gegants a la tarda o un sopar i una verbena popular, tot a la plaça de la Joventut.

Diumenge començarà amb un esmorzar popular al parc de Can Carrencà, on a la tarda hi ha programats jocs infantils (18 h). Després hi ha previst el vi d'honor al soci (20 h) i la cantada dels himnes català i extremeny (21 h). Finalment, s'arribarà al punt final de la diada amb la traca de final de festa (21.15 h).

Edicions locals