L'Ametlla celebra la primera Matxembrada escolar

Les AMPA de les escoles Cingles i Bertí organitzen aquesta trobada familiar per als alumnes dels dos centres

Societat

L'Ametlla celebra la primera Matxembrada escolar
L'Ametlla celebra la primera Matxembrada escolar

Ametlla del Vallès

Les associacions de mares i pares de les escoles Bertí i Cingles de l'Ametlla organitzen una trobada per a l'alumnat i les seves famílies el proper 6 d’octubre. Serà una festa de principi de curs entre les dues AMPA de primària del municipi en una jornada lúdica esportiva.

L'activitat s'estrenarà amb una gimcana d’orientació per a totes les edats a les 10 h a la plaça de l'Ajuntament, que donarà pas a un dinar conjunt al passeig de l’Ametlla.

La iniciativa s’inspira en les trobades esportives que fan anualment els alumnes dels centres de primària i secundària de l’Ametlla. Amb aquesta idea, l’AMIPA de l’Escola Bertí i l’AMPA de l’Escola Els Cingles han acordat tirar endavant un projecte similar però incloent la participació de les famílies.

La idea és oferir un parell de trobades anuals on es dinamitzarà una activitat esportiva familiar a càrrec de l’Ajuntament, que culminarà en un dinar. L'objectiu és promoure la participació ciutadana a través de les famílies de forma transversal i crear llaços d'unió entre les famílies de les dues escoles.

El preu dels tiquets pels adults és de 8 euros i 5 euros pels infants. Es poden adquirir fins al dia 2 d'octubre a les oficines de cada AMPA o AMIPA.

Edicions locals