Restriccions a la ronda Sud per la construcció de dos nous passos de vianants

Els treballs es realitzaran les nits del dimarts al dijous, tot i que es poden allargar en cas de pluja

Societat

Granollers

Demà a la nit començaran les obres per construir dos nous passos de vianants a l'alçada dels carrers Mare de Déu de Montserrat i Pla de Baix, a la ronda Sud. El Servei Territorial de Carreteres de Barcelona de la Generalitat preveu que els treballs durin tres nits i que estiguin enllestides dijous, però també alerta que en cas de pluja les obres es podrien allargar un parell de dies més.

Mentre durin els treballs, la via estarà oberta a les nits però només hi haurà disponible un carril per sentit de circulació. Tot i les restriccions de trànsit, els veïns que tinguin guals hi podran accedir amb normalitat.

Les obres són un dels acords a què van arribar la Generalitat, l'Ajuntament i la Plataforma per la Integració de la ronda Sud per millorar el trànsit de la carretera. Tal i com va avançar el Diari Som, fa dies que els semàfors van començar a instal·lar-se, però encara faltava acabar de col·locar-los, posar-los en funcionament i pintar a la calçada les línies del pas de vianants.

Més mobilitzacions

La plataforma ha reprès les mobilitzacions aquest dilluns amb talls parcials de la ronda Sud a primera hora del matí. L'entitat ha assegurat que l'acció ha tingut un "gran èxit d'afluència".

 


 

 

 

Edicions locals