Els morts de l'accident de Vallgorguina són dos joves de Granollers

Els fets es van produir ahir al vespre a l'AP-7

Societat

Les víctimes de l'accident mortal que es va produir ahir a l'AP-7, a l'altura de Vallgorguina, són dos joves de Granollers de 19 anys. A més, un altre passatger del cotxe va resultar ferit greu i un quart, ferit menys greu i va ser traslladat a l'Hospital de Granollers.

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal a l’AP-7 al punt quilomètric 114 al terme municipal de Vallgorguina (Vallès Oriental). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 19.54 h.

Per causes que encara s'estan investigant, es va produir una col·lisió entre un  turisme i un camió. Com a conseqüència de l’accident, van morir el conductor i el passatger davanter del turisme. Les víctimes són dos homes, X.P.F. i M.B.G., ambdós de 19 anys i veïns de Granollers. A més, un passatger posterior del turisme va resultar ferit greu i va ser traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Un quart ocupant del vehicle, també passatger posterior, va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l‘Hospital de Granollers.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

Edicions locals