Els quatre joves que ahir van tenir un accident a l'AP-7 estan vinculats al BMG

El club ha anul·lat tota la seva activitat avui i demà en senyal de dol

Societat, Esports

Canovelles, Granollers

Els dos joves que ahir van morir en un accident de trànsit a l'AP-7 són un jugador i un exjugador del Club Balonmano Granollers. L'entitat ha emès un comunicat de condol a les famílies i amics de Martí Batallé i Xavier Pocurull, tots dos de 19 anys.

Martí Batallé jugava a l'equip junior del BMG, mentre que Xavier Pocurull havia deixat l'entitat i ara era jugador a les files del Club Handbol Canovelles. El club canovellí també ha emès un comunicat per la pèrdua de Xavier Pocurull amb el missatge: "La vida es injusta! Condolències a la seva família, et trobarem molt a faltar! DEP"

 

 

El BMG també ha desitjat una ràpida recuperació a Pau Navarro i Óscar Oller, jugador i exjugador del club respectivament, ferits a l’accident de cotxe a l’AP-7 d’ahir a la nit. El club ha anunciat dos dies de dol i ha anul·lat tota la seva activitat tant avui com demà.

El món de l'handbol, de dol

Al llarg del matí, nombrosos clubs d'handbol vallesans i d'arreu de Catalunya i la pròpia Federació Catalana d'Handbol han fet arribar les seves mostres de condol a les famílies de Martí Batallé i Xavier Pocurull, i també han donat ànims tant a Pau Navarro com a Óscar Oller. El president de la Federació Catalana d'Handbol, el cardedeuenc Jaume Fort, també s'ha sumat a les mostres de condol a familiars i amics dels dos joves.

 

Edicions locals