El Club Natació Granollers rep una vintena de propostes estatutàries

El període per presentar-les va estar obert pels socis del 14 al 21 de setembre

Esports

El CN Granollers es troba en ple procés de reforma dels Estatuts
El CN Granollers es troba en ple procés de reforma dels Estatuts

Granollers

Del 14 al 21 de setembre, el Club Natació Granollers ha rebut una vintena de propostes per a la reforma estatutària. Aquesta ha estat la resposta del procés participatiu que va obrir el club, el qual va fer una crida a tots els socis i sòcies de ple dret de l’entitat per a què fessin arribar les seves esmenes a la reforma dels Estatuts. Des del CNG, expliquen que "agraeixen l’interés i el compromís del soci en aquest procés".

Ara les propostes rebudes estan essent estudiades per l’assessoria jurídica del club per tal de valorar la viabilitat legal de cada una d’elles, abans de ser presentades al Consell Avaluador, que es reunirà  dijous. 

Aquest consell està constituït específicament per donar resposta a les esmenes presentades i definir l’esborrany dels nous Estatuts i està integrat per dos membres de la Junta Directiva, el soci/a més antic, el soci/a més antic major de 18 anys i menor de 20 anys, el soci/a més antic major de 21 anys i menor de 30 anys, el soci/a més antic major de 31 anys i menor de 40 anys, el soci/a més antic major de 41 anys i menor de 50 anys, el soci/a més antic major de 51 anys i menor de 60 anys, l'Assessora Jurídica del club, la Direcció General i l'àrea de Comunicació.

L’esborrany dels Estatuts, que també serà estudiat jurídicament per l’assessoria legal del club, haurà de ser aprovat pel Consell Avaluador el 4 d’octubre per passar a exposició pública l’endemà. La proposta d’Estatuts definitiva serà presentada per la seva aprovació en l'Assemblea General Extraordinària del 25 d’octubre. 

Edicions locals