Sergi López: Madrid - Lisboa en 47 hores sense dormir

L'esportista de Bigues i Riells va superar el repte de 770 quilòmetres sense dormir i en solitari

Esports

Sergi López i l'alcalde Joan Galiano
Sergi López i l'alcalde Joan Galiano

Bigues i Riells

El ciclista de Bigues i Riells es va imposar la Powerade Nonstop en solitari. El Consistori ha volgut retre homenatge al guanyador de la cursa, que desafia els seus participants a recórrer 770 quilòmetres.

El 28 de setembre l'Ajuntament de Bigues i Riells, la família i els amics i companys de bicicleta de Sergi López el van rebre per sorpresa al Centre Cívic i Cultural El Rieral. Es tractava de l'acte de reconeixement que se li va voler retre al ciclista del municipi que el 23 de setembre va acabar guanyador de la Powerade Nonstop Madrid-Lisboa.

Sergi López va aconseguir enllaçar les capitals europees en 47 hores, 26 minuts i 38 segons. L'esportista de Bigues i Riells va superar el repte de 770 quilòmetres sense dormir i en solitari.

En un inici, López s'havia inscrit a la competició amb l'equip Rocabikes-M. B. Motors amb un company. Just quinze dies abans de la cursa, el seu amic va patir una lesió a la clavícula que li va impedir competir, de manera que López va haver de pedalar de Madrid a Lisboa sol.

Sergi López ha participat en competicions de resistència com ara Pedals de Foc o bé l'Ultrabike, però ha assegurat que cap havia estat de tanta distància com la Powerade Nonstop Madrid-Lisboa. En la modalitat solo López va dominar la cursa.

 

Edicions locals