Les escoles ciclistes catalanes clouen la temporada a Mollet

És un dels actes importants del 90è aniversari del Club Ciclista Mollet

Esports

El Club Ciclista Mollet compleix 90 anys
El Club Ciclista Mollet compleix 90 anys

Mollet del Vallès

El Club Ciclista Mollet seguirà celebrant el seu 90è aniversari aquest divendres amb un acte multitudinari en què totes les escoles de ciclisme de Catalunya clouran a Mollet la seva temporada. La celebració també servirà per retre homenatge a Antoni Fortuny, un dels impulsors d'aquesta entitat nascuda a Mollet l'any 1928.

Aprofitant aquest aniversari, la Federació Catalana de Ciclisme ha escollit Mollet del Vallès per dur a terme la seva gala anual de cloenda i entrega de premis a les escoles de ciclisme base de Catalunya. "Nosaltres hem convidat les 31 escoles que hi ha, però calculem que només podran venir la meitat. Per tant, hi participaran entre 100 i 150 nens", explica Gabriel Vela, coordinador de l'entitat.

L'acte començarà a les 9 h amb la concentració i presentació de totes les escoles per posteriorment, cap a les 11.30 h, fer una passejada pels carrers de la ciutat seguint el recorregut de l'habitual circuit ciclista molletà, amb sortida i arribada a l'avinguda de la Llibertat. A les 12.30 h serà el moment de fer l'entrega de premis a les tres escoles que han pujat al podi a la Copa Catalunya de ciclisme infantil en les seves diferents categories tant de carretera com de BTT. 

Edicions locals