L'única perruqueria de Catalunya amb tres estrelles de Qualitat es troba a Sant Celoni

Es tracta de Morella Hair Center, que va rebre el guardó el passat 29 de setembre a Madrid

Cultura

L'única perruqueria de Catalunya amb tres estrelles de Qualitat es troba a Sant Celoni
L'única perruqueria de Catalunya amb tres estrelles de Qualitat es troba a Sant Celoni | Montse Morella

Sant Celoni

Montse Morella, directora de la perruqueria Morella Hair Center (Sant Celoni), va recollir el passat dissabte 29 de setembre el màxim guardó de qualitat del sector: la Q*** de Qualitat i les tres Estrelles TheQhair. Morella Hair Center va esdevenir d'aquesta manera en l'única perruqueria amb tres estrelles de qualitat de Catalunya. Tot plegat va ser en un acte celebrat a Madrid, en el marc de la fira sectorial Salon Look.

Aquest reconeixement, atorgat per TheQhair, reconeix aspectes com la innovació, la creativitat o la gestió del negoci. Montse Morella, directora creativa de Morella Hair Center, tercera generació al capdavant d’aquest negoci, va recollir el passat dissabte el guardó.

Morella Hair Center va aconseguir obtenir aquesta màxima certificació atorgada per TheQhair que només assoleixen aquells establiments que hagin superat les proves establertes en el reglament que estipula la Guia espanyola de Qualitat de la Perruqueria del Segle XXI. Aquesta guia és un referent de prestigi i professionalitat en el sector i amb les seves distincions assegura al client que el servei es caracteritza per la qualitat, la professionalitat i la seguretat.

El saló, que recentment ha sigut reformat completament, va obtenir la primera de les estrelles l’any 2014 i aquest 2018 renova la certificació afegint la tercera Estrella. Montse Morella ha aconseguit posicionar-se com una de les perruqueres més reconegudes del país, amb premis i col·leccions publicades arreu del món.

Edicions locals