L'artista molletà Antoni Hidalgo exposa aquest mes a Dinamarca, Corea, Sèrbia i Itàlia

La primera va ser 'Lectures sobre la ciutat' a l'Institut Français du Danemark

Cultura

L'artista molletà Antoni Hidalgo exposa aquest mes a Dinamarca, Corea, Sèrbia i Itàlia
L'artista molletà Antoni Hidalgo exposa aquest mes a Dinamarca, Corea, Sèrbia i Itàlia | 'Alter', l'obra que presenta al Museu CICA Gimpo-Seoul

Aquest octubre està sent "un mes molt prolífic" per a l'artista molletà Antoni Hidalgo, que exposa algunes de les seves obres a Dinamarca, Corea, Sèrbia i Itàlia.

El passat dia 12 d’octubre es va projectar una selecció d'obres procedents dels arxius Frame & Vision, 60seconds-Copenhague Photo Festival (2006-2018), d'entre les quals hi havia Lectures sobre la ciutat, d'Hidalgo. Va ser a l'Institut Français du Danemark, en el marc del Copenhague Culture Night 2018

El mateix dia també es va inaugurar l'exposició col·lectiva Lines of thought, en la qual també hi havia obres del molletà amb diferents tècniques en suport paper. Es tractava d'una mostra organitzada pel Czong Institute for Contemporary Art (CICA) a la localitat de Gimpo, Seoul (Corea del sud). Estarà fins al 28 d'octubre.

De nou a Europa, de dimecres a divendres presentarà el seu curtmetratge Ariadna, a la 9a edició del Festival MICROFAF, dedicat a la producció autònoma i independent. Aquest esdeveniment tindrà lloc al Museu Arxiu de la Cinematografia Iugoslava, a Belgrad (Sèrbia). El curt, d’un contundent blanc i negre, transporta els espectadors al viatge que realitzen les persones que deixen els seus països d’origen cercant oportunitats i es troben amb el rebuig social que malauradament pateixen.

Per últim, diumenge es va inaugurar Bibbiena, una localitat de la Toscana molt propera a Florència (Itàlia) l’exposició col·lectiva Bestiario, on també participa l'artista molletà. Aquesta exposició, organitzada per la Galeria Expart, estarà disponible fins al 30 de novembre.

Edicions locals