Rosa Masllorens guanya el primer premi de fotografia sobre lactància materna

El certamen, que organitza l'Hospital de Granollers, va rebre 68 imatges

Societat

'Lluitant per la vida' de Rosa Masllorens, primer premi del concurs de fotografia sobre lactància
'Lluitant per la vida' de Rosa Masllorens, primer premi del concurs de fotografia sobre lactància | Hospital de Granollers

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Lactància Materna, la Comissió de Lactància de l’Hospital General de Granollers ha organitzat la novena edició del concurs de fotografia obert a tots els professionals i usuaris del centre per promoure i sensibilitzar als futurs pares i mares sobre els beneficis de la lactància materna.

L’entrega de premis es va dur a terme dimecres passat en cloure la segona Jornada d'actualització en lactància materna del Vallès Oriental, que també organitza aquesta comissió. Durant tot el matí es van exposar a la Jornada les 68 fotografies que s’han presentat al certamen fotogràfic.

El primer premi –un tricicle cedit per Play SA– va ser per la fotografia Lluitant per la vida de Rosa Masllorens i el segon –un extractor i una cistella de productes de Suavinex–, per Abraçant la felicitat de Carolina Alfonso. El premi per votació popular –que també era una extractor elèctric– va ser per a 3 dies de Carolina Roman.

La promoció de la lactància materna, és una tasca que l’equip de l’àrea maternoinfantil i pediatria de l’Hospital porta a terme des de l’any 1999, i que ha estat reconeguda amb el guardó IHAN (Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la Lactància).

Edicions locals