Nou empreses del Vallès Oriental, guardonades en el Dia de la Cambra

L'entitat va reconèixer l'esforç i la trajectòria de les empreses que enguany celebren 50 o 100 anys

Economia

Els premiats de la comarca en el Dia de la Cambra
Els premiats de la comarca en el Dia de la Cambra

La Cambra de Comerç de Barcelona va celebrar dijous la 22a edició del Dia de la Cambra, durant la qual es van homenatjar les empreses que aquest any fan un aniversari emblemàtic de 50 anys o més. En total es van lliurar els guardons commemoratius a 106 empreses de la demarcació de Barcelona en reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps.

Entre les empreses guardonades n'hi havia nou del Vallès Oriental: Joan Fontcuberta Ambròs, Caldes de Montbui, pels seus 100 anys; i pel seu 50è aniversari BeA Hispania, de la Llagosta; Freudenberg Ibèrica i Mateo Grau e Hijos, totes dues de Parets del Vallès; Chemetall, de Canovelles; Emili Macià Oller, de Sant Feliu de Codines; Escola L’Avet Roig, de Sant Celoni; Inmova, de Granollers, i Laboratorios Calier, de les Franqueses.

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, va elogiar el paper de les “empreses valentes i líders valents” que van recollir el guardó. “El teixit empresarial català està basat en la tradició, però també en la innovació i les ganes de millorar, característiques clau en les empreses que avui guardonem”. 


Per la seva banda, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, va reivindicar el paper de les empres com a “tractores de l’economia”, ja que generen riquesa i llocs treballs. La consellera va defensar el treball del seu departament “en favor de totes les empreses que formen part del teixit productiu de Catalunya”.


 

Edicions locals