Milnotes celebra 10 anys del túnel del terror i trasllada l'espectacle revisat a La Finca de l'Ametlla

La companyia de teatre granollerina canvia l'espai de Roca Umbert per l'antiga casa que serveix d'escenari d'una nova història

Cultura

Milnotes celebra 10 anys del túnel del terror i trasllada l'espectacle revisat a La Finca de l'Ametlla
Milnotes celebra 10 anys del túnel del terror i trasllada l'espectacle revisat a La Finca de l'Ametlla

Ametlla del Vallès, Granollers

Amb motiu del 10è aniversari del Túnel de terror de Milnotes, aquest any la companyia ha decidit canviar-lo radicalment, tant pel que fa al plantejament artístic com a l'emplaçament –fins ara, Roca Umbert–. Milnotes i La Finca, a l'Ametlla, han arribat a un acord per oferir un túnel absolutament diferent, tant a nivell qualitatiu, però sobretot, pel que fa a l'ambientació, i l'han batejat com a l'Expedient Jacqueline.

L’antiga mansió de La Finca esdevé un escenari perfecte per recrear la història de Jacqueline, una nena que va desaparèixer cap a finals de la segona guerra mundial i que ningú mai va aconseguir descobrir que va passar exactament. El cas es va tancar, donant a Jacqueline per morta, però molts testimonis van assegurar que havien vist a la nena, fins i tot, anys després de la seva desaparició. Una llegenda que Milnotes i La Finca han decidit recuperar amb un túnel interactiu, on els visitants tindran l’oportunitat de participar activament, convertint-se en part de la història i amb l’objectiu de descobrir què va passar realment.

El túnel de Milnotes és de referència a la comarca per la seva originalitat, posada en escena, número de visitants i durada. I aquest any superem totes les expectatives: més de 400 metres de recorregut en una mansió de tres plantes, grans ambientacions, efectes especials, actors professionals, etc..

L'accés al túnel es farà en grups de 8-10 persones cada 8 minuts (no es permetrà l'entrada a menors de 5 anys i els menors de 14 anys hi han d'anar acompanyats d'un adult). L'organització indica que no és recomanable a persones cardiòpates ni embarassades.

A més, a l'exterior del túnel hi haurà una zona chill out ambientada en un cementiri, amb  música i servei de barres, així com una zona de restauració amb foodtrucks per poder sopar.

Aprofitant la fusió entre Milnotes i La Finca, els dies 27 i 31 d’octubre i el 3 de novembre, amb la mateixa entrada del túnel, es podrà gaudir de la festa de Halloween amb sessions discotequeres dels anys 80.

Les entrades valen 8 euros i els horaris es poden consultar aquí.

Edicions locals