Parets D Tapes celebra la seva tercera edició amb 18 bars i restaurants

Els clients podran gaudir d’una tapa i una beguda per només 2,5 euros i els qui completin la ruta poden guanyar entrades pel Gran Premi de F1

Societat, Economia

Parets D Tapes celebra la seva tercera edició amb 18 bars i restaurants
Parets D Tapes celebra la seva tercera edició amb 18 bars i restaurants

Parets del Vallès

Arriba la tercera edició del Parets D Tapes, una ruta per l’oferta gastronòmica de la població per només 2,5 euros per platet més beguda. 18 bars i restaurants de la població participen en aquesta campanya que comença aquest divendres, dia 26, i s’allargarà fins el proper 11 de novembre.

“És una iniciativa que va sorgir per donar a conèixer l’oferta gastronòmica de Parets i que mica a mica es va consolidant”, va explicar la regidora de Comerç, Àfrica Martínez. Una oportunitat per conèixer aquests establiments no ja només pels paretans, sinó també “pels veïns i veïnes d’altres municipis per que descobreixin la gran qualitat de la restauració de Parets”, en paraules de l’alcalde, Francesc Juzgado.

Ho van dir durant l’acte de presentació que va tenir lloc aquest passat dimarts al Circuit de Barcelona-Catalunya. I no per casualitat, si no per que “a part de gaudir de la cuina, també es tracta d’un concurs”, tal i com va recordar el director del circuit, Joan Fontseré, qui va afegir que amb iniciatives com aquesta, la infraestructura “s’obre a la gent del voltant”. I ho fan oferint dues entrades pel Gran Premi de Fórmula 1 pels guanyadors.

Per optar-hi, cal completar la ruta pels 18 establiments adherits: a cadascun d’ells, es segellarà una butlleta que es trobarà al mateix local. Però hi haurà altres sortejos com dues entrades per un espectacle teatral de Can Rajoler pels qui completin la meitat de les butlletes, és a dir, nou; i un sopar per a dues persones a qualsevols dels llocs participants per a tothom que tasti almenys una de les tapes.

Entre l’oferta presentada durant la roda de premsa, on van ser presents 10 dels 18 bars i restaurants, es poden trobar des de les tapes més clàssiques fins a les més innovadores. Poden trobar la llista completa de platets i establiments al document adjunt.

Edicions locals