Montornès es transforma en una vila de l’Edat Mitjana durant el cap de setmana

La Fira Medieval de Montornès organitzada per la Unió de Botiguers comptarà amb més de 60 paradetes

Cultura

Fira Medieval de Montornés
Fira Medieval de Montornés | Ajuntament de Montornés del Vallès

Montornès del Vallès

La localitat acollirà, un any més, la Fira Medieval organitzada per la Unió de Botiguers amb la col·laboració de l’Ajuntament i entitats municipals.

Un any més, Montornès acollirà la Fira Medieval organitzada per la Unió de Botiguers amb la col·laboració de l’Ajuntament i entitats municipals.

L’esdeveniment comptarà amb més de 60 paradetes ubicades a les zones de vianants del carrer Major que oferiran productes artesans d’arreu de Catalunya.

Des del dissabte a les 10 h fins al diumenge a les 20 h hi haurà activitats dirigides a tots els públics com espectacles de màgia, de faquirs, de vol d’aus o photocall

Pepi García, presidenta de la Unió de Botiguers de Montornès explica que “s’espera una gran afluència” i afegeix que gràcies a aquest tipus de fires es “potencia el comerç de proximitat, augmenten les  vendes i, sobretot, hi ha una major vinculació entre el veïnat i els comerciants del nostre municipi”.

A més a més, i com en edicions anteriors, la Fira Medieval coincidirà amb la 27a Marxa Popular organitzada pel Club Atletisme Montornès que es celebrarà el diumenge a partir de les 9 h i que fa que el públic de la fira augmenti de forma exponencial.

“Les edicions anteriors han tingut molt bona acollida i assistència”, assenyala Pepi García, i per això s’espera que en la d’enguany “la gent gaudeixi i participi alhora que dinamitzem l'activitat comercial del nostre municipi”.

 

Edicions locals