Abdelaziz Merzougui guanya amb rècord un Tast de la Mitja passat per aigua

En categoria femenina la vencedora ha estat Marta Galimany

Esports

Abdelaziz Merzougui en creuar la línea d'arribada
Abdelaziz Merzougui en creuar la línea d'arribada | Passeig Esportiu

Canovelles, les Franqueses, la Garriga, GranollersSergi Escudero

Malgrat la pluja, avui s'ha celebrat el setè Tast de la Mitja. El guanyador ha estat Abdelaalziz Merzougui, qui ha parat el crono en 28m i 20s. Segon ha quedat Mourad El Bannouri amb 28m i 37s i ha completat el podi Ibrahim Chakir amb 28m i 47s, el vencedor de l'any passat.

La marca de Merzougui suposaria el rècord català en la distància de 10 quilòmetres, però la Federació Catalana d'Atletisme no l'ha donat per vàlida a causa que el descens del recorregut supera el límit per considerar-lo un rècord vàlid. De totes formes, el que sí ha aconseguit Merzougui és el rècord del Tast de la Mitja. En categoria femenina, la vencedora ha tornat a ser Marta Galimany amb un temps de 33m i 17s.

Al voltant de 3.000 atletes han participat en el Tast de la Mitja 2018, organitzat per l'Associació Esportiva La Mitja, el qual ha tingut dues modalitats: 10 i 5km. El recorregut principal, amb sortida a la Garriga i final a les pistes d'atletisme de Granollers, ha passat també per les Franqueses i Canovelles.

Edicions locals