Santa Eulàlia reparteix els cubells per a la recollida de residus porta a porta

El servei de recollida porta a porta entrarà en funcionament el 15 de novembre

Societat

Reaprtiment de cubells a Apindep Ronçana
Reaprtiment de cubells a Apindep Ronçana

Santa Eulàlia de Ronçana

El centre Apindep Ronçana ha començat a repartir enstre els veïns de Santa Eulàlia els cubells del futur sistema de recollida d’escombraries porta a porta, que iniciarà el seu servei a partir del 15 de novembre.

El joc de cubells consta d’un cubell de 7 litres airejat per a la cuina, un cubell de 20 litres d’orgànica i un cubell de 40 litres multiproducte. En la recollida al centre d’Apindep, els veïns reben una petita formació sobre el porta a porta, on se’ls informa de l’ús que té cada cubell i com s’han de fer servir. 

Un cop informats, els ciutadans reben el kit de tres cubells, prèvia entrega de la butlleta que s’ha d’omplir amb la carta que arriba a cada casa, requisit indispensable per a que els tècnics facin l’associació cadastral amb els cubells i els xips que s’entreguen.

A més, els veïns també reben un magnètic amb el calendari del porta a porta, un paquet de bosses compostables i, aquells que ho requereixen, adhesius per al tèxtil sanitari.

L’entrega de kits del porta a porta es farà fins al 16 de novembre de dilluns a dissabte, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h (diumenges i festius tancat) al centre d’Apindep Ronçana, ubicat al Camí de Caldes, 37.

D'altra banda, la setmana passada la consultoria SPORA va fer entrega, comerç a comerç, dels diferents bujols per a fer ús del porta a porta.

A partir del 17 de novembre, un cop entri en funcionament el servei, es reforçarà la comunicació amb la instal·lació d’una oficina d’atenció del porta a porta, a més a més de resoldre dubtes a través del 93 844 80 25 o enviant un correu electrònic a [email protected].

 

 

Edicions locals