El KH-7 millora l'inici lliguer del curs passat

Dimecres (19 h) visita la pista del Super Amara Bera Bera, l'actual campió de la Lliga Guerreras Iberdrola

Esports

La banqueta del KH-7 celebrant un gol dissabte al Palau d'Esports
La banqueta del KH-7 celebrant un gol dissabte al Palau d'Esports | Xavier Solanas

GranollersSergi Escudero

El KH-7 ha superat l'inici de lliga de la temporada passada a la Guerreras Iberdrola, quan va aconseguir la millor classificació històrica final amb un vuitè lloc. Després de 7 jornades, suma 10 punts, 2 més que els obtinguts a aquestes alçades el curs passat i a anys llum de l'únic punt que va sumar en els primers 7 compromisos lliguers en la 2016-17. 

D'altra banda, ha aconseguit guanyar els primers quatre partits disputats al Palau d'Esports, una ratxa que mai havia assolit. L'any passat va perdre la imbatibilitat a casa en la 5a jornada –el tercer partit com a local–, precisament davant el BM Zuazo, el rival que dissabte va batre per un ajustat 27 a 26 gràcies a un penal transformat per Judith Vizuete, qui segueix com a màxima golejadora de la competició amb 48 gols, en l'últim minut. És el quart triomf consecutiu de l'equip de Robert Cuesta.

Dimecres (19 h), el KH-7 disputarà el partit avançat de la 8a jornada de lliga perquè el rival, el Super Amara Bera Bera, l'actual campió, el cap de setmana ha de disputar competició europea. Les donostiarres són colíders amb un punt més que el BMG.

Edicions locals