Els Mossos detenen cinc lladres de pisos a Sant Celoni

Els fets van tenir lloc els passats 29 i 30 d'octubre en dos domicilis del municipi

Societat

Els Mossos detenen cinc lladres de pisos a Sant Celoni
Els Mossos detenen cinc lladres de pisos a Sant Celoni | Mossos d'Esquadra

Sant Celoni

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Celoni van detenir la setmana passada cinc lladres per haver robat en dos pisos del municipi.

El primer dels casos va succeir el passat 29 al matí, quan la víctima va rebre l’avís de l’alarma d’intrusisme que tenia connectada al seu telèfon mòbil. Immediatament va alertar els Mossos d’Esquadra, que es van personar ràpidament al seu domicili del carrer Esteve Cardelús. Els agents van tenir accés a les imatges del domicili saquejat que proporciona l’alarma, on es veien dos homes dins del domicili. Van iniciar una recerca pels voltants i van localitzar-los quan intentaven escapolir-se per les escales del bloc del costat. Els dos homes van quedar detinguts.

L'endemà, els dos detinguts van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Granollers, que va decretar ingrés a presó per a ambdós detinguts.

El mateix dia que es va declarar l'ingrés a presó per a aquests detinguts, els Mossos de Sant Celoni van rebre una altra alerta, a través del 112, en què un testimoni va relatar que acabava de veure tres joves corrents pel carrer en direcció a l’estació de tren amb un televisor de grans dimensions. Amb les dades i la descripció facilitada, els agents es van desplaçar fins a l’estació i van localitzar un dels lladres.

El jove de 20 anys, de nacionalitat francesa i veí de Santa Maria de Palautordera, portava diverses joies provinents d’un domicili saquejat molt a prop, i va quedar detingut com a presumpte autor d’un robatori amb força en un domicili del carrer Jacint Verdaguer.

Paral·lelament es va iniciar una investigació que va permetre detenir, un dia després, els altres dos joves de 18 i 22 anys que haurien participat en aquest robatori, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Santa Maria de Palautordera. Amb les detencions, es va recuperar un televisor de 50 polsades, un altre de 32 polsades i un ordinador portàtil amagats dins d'un edifici en construcció, molt a prop del domicili saquejat. Els objectes recuperats van ser lliurats al seu propietari. Per la seva banda, els tres detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Granollers, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Edicions locals