Cambridge School torna a fer berenars solidaris per a Mans Unides

La iniciativa arribarà a les 9 escoles que té al Vallès Oriental i a més de 3.700 alumnes

Societat

Cambridge School organitza enguany la tercera edició dels berenars solidaris en benefici de Mans Unides. Així, a partir de dimecres, a les 17 h, i fins al divendres, les 9 escoles del Vallès Oriental –Granollers, Caldes, Cardedeu, la Garriga, la Roca, Mollet, Parets, Sant Celoni i Vilanova– participaran en aquesta iniciativa. A més, a Granollers s'ampliarà fins dissabte amb un esmorzar solidaria a partir de les 9 h.

“Entre la recaptació dels berenars solidaris i la que fem a la tradicional Pantomime de Nadal, Cambridge School ja ha aconseguit recaptar 10.363 euros en benefici de Mans Unides durant els darrers 3 anys, una xifra que esperem continuar augmentant aquest curs”, destaca Sarah Edge, directora general de Cambridge School.

L’escola ofereix 2 maneres de col·laborar-hi voluntàriament. La primera és cuinant i portant menjar per a vendre en benefici de Mans Unides –galetes, pastissos, pizzetes, etc–, i la segona portant diners per comprar aquest berenar casolà cuinat per alumnes i treballadors que es podrà adquirir amb donatius a partir d’1 euro.

A aquesta iniciativa, que arriba a 3.700 alumnes, també s’hi sumaran el personal i els professors nadius de Cambridge School. En total, més d’un centenar de persones. Tots els diners recaptats seran destinats al projecte d’aquest any 2018 de Mans Unides, que pretén lluitar contra l’analfabetisme, amb la millora de les instal·lacions d'una escola en un barri perifèric d’Antananarivo, capital de Madagascar.

Edicions locals