Membres de Junts per Vilanova es reuneixen amb Puigdemont a Waterloo

La delegació va estar formada per Roser Colomé, Roger Matute i Lluís Garcia

Política

Membres de Junts per Vilanova es reuneixen amb Puigdemont a Waterloo
Membres de Junts per Vilanova es reuneixen amb Puigdemont a Waterloo

Vilanova del Vallès

Una delegació de membres de Junts per Vilanova, formada per Roser Colomé, Roger Matute i Lluís Garcia, es van reunir dissabte a Waterloo amb el president Carles Puigdemont. L’objectiu de la trobada va ser explicar el nou projecte polític Junts per Vilanova de cara a les eleccions municipals del 2019.

La regidora i portaveu del PDeCAT a l'Ajuntament de Vilanova, Roser Colomé, que encapçala el nou projecte municipal de Junts per Vilanova, va ser l’encarregada de presentar les principals línies d’actuació que el grup de treball està duent a terme des de ja fa alguns mesos. En aquest sentit, Colomé i Puigdemont "van coincidir en que la viabilitat de Junts per Vilanova només serà possible si es construeix des del poble i es constitueix en un grup transversal amb un lideratge ferm i decidit", apunten fonts de Junts per Vilanova. Tal i com explica Roser Colomé: “Vam acordar amb el President Puigdemont la necessitat d’unir idees i de comptar amb gent amb ganes de treballar en elles i superar les barreres de les sigles i dels partits”.

Per a Colomé: “Fa més de trenta anys, la gent de la Vilanova del Vallès es va unir per a reclamar la seva independència dels municipis de La Roca del Vallès i de Montornès. Aquesta unitat, aquesta voluntat de construir un nou poble, és el nostre ADN. Tenim l’obligació moral i política - afirma Colomé - de fer com van fer els nostres avis i pares i treballar per aglutinar totes les sensibilitats, idees i projectes comuns per començar a treballar en un futur millor pel nostre poble”.

Per a Junts per Vilanova, i els membres de la seva delegació desplaçats ahir a Bèlgica, “és important comptar amb el suport del President Puigdemont perquè, per damunt de tot, el que volem per a Vilanova del Vallès és comptar amb totes aquelles persones, públiques i anònimes, que creuen en la democràcia i els valors democràtics per fer política”.

Edicions locals