Els Xics revaliden el 4 de 8 a la Diada

La colla ha completat l'actuació amb la torre de 7 i el 7 de 7, acompanyats de Minyons i Castellers de Mollet

Cultura

Els Xics van convidar a la seva diada els Minyons de Terrassa i els Castellers de Mollet
Els Xics van convidar a la seva diada els Minyons de Terrassa i els Castellers de Mollet | Toni Torrillas

Bon diumenge casteller a la plaça de la Porxada, en què els Xics celebraven la Diada i aconseguien tornar a reafirmar el 4 de 8 que els hi va quedar pendent al concurs de castells del mes passat. Així, la festa dels castellers granollerins s'arrodonia amb la cirereta d'una bona actuació a casa per tancar la temporada.

Els Xics sortien a plaça amb un pilar de 4, que precedia el 4 de 8 descarregat a primer ronda. Els granollerins completaven una bona actuació amb la torre de 7, el 7 de 7 i dos pilars de 5 i quatre de 4. Els Xics també feien una bona actuació de vigília dissabte, amb el 3 de 7, el 7 de 6, el 4 de 7 i tres pilars de 4.

La Diada comptava també amb castells de 9 de la mà dels Minyons de Terrassa, que a banda del 4 de 9 i  3 de 9, aixecaven un 5 de 8 i un pilar de 7 amb folre.

Els Castellers de Mollet que també acompanyaven els seus companys de comarca a la Diada, revalidaven el 5 de 7 estrenat 15 dies abans a la seva diada, així com el 4 de 7. Així els molletans tancaven la seva millor temporada, amb l'única ensopegada diumenge del 3 de 7 amb agulla, que va quedar en intent.

La Diada dels Xics va continuar amb un dinar i va acabar amb un concert de Miquel del Roig a la sala Nau B1 de Roca Umbert.

Edicions locals