Sergi Pastells és el jugador de l'EC Granollers més utilitzat per José Solivelles a la lliga

Quatre jugadors més també superen els 1.000 minuts disputats: Guillem Pujol, Ricky Alcántara, Oriol Molins i Kilian Villaverde

Esports

Minuts disputats en lliga pels jugadors de l'EC Granollers
Minuts disputats en lliga pels jugadors de l'EC Granollers | Sergi Escudero / Olga Riart

GranollersSergi Escudero

El Santboià, el cuer, va bufetejar diumenge l'EC Granollers quan gairebé tothom s'esperava que els de José Solivelles sumessin la cinquena victòria consecutiva i l'onzè partit sense perdre –dotzè si comptem el matx de Copa Catalunya davant el Vilafranca–. 

Els de José Solivelles no perdien des del 8 de setembre, quan ho van fer per 0 a 1 davant l'Hospitalet. La de diumenge, també va ser la primera derrota a domicili dels blanc-i-blaus en aquesta lliga en un partit en què van haver de jugar sense dos dels jugadors que més minuts han disputat a la lliga aquest curs: Pau Darbra (780) i Sergio Fernández (788), el porter titular, tots dos lesionats. També es va notar un cert cansament després de la marató de cinc partits del 27 d'octubre a l'11 de novembre. Arribats a la jornada 15, hi ha jugadors que acumulen molts minuts a les cames. Sergi Pastells és qui més en porta. Ha disputat 1.332 minuts del 1.350 que el Granollers ha jugat en lliga. Guillem Pujol (1.222), el capità Ricky Alcántara (1.178), Oriol Molins (1.172) i Kilian Villaverde (1.156) són els altres jugadors que superen el miler de minuts.

El Granollers, ara tercer a la taula, rebrà diumenge (12 h) al camp del carrer Girona al Reus B, 14è. 

Edicions locals