Neix Sumem Esquerres de Parets

La nova marca electoral parteix de la unió de Sumem i els Comuns de cara a les properes municipals

Política

Imatge de la constitució dels Comuns de Parets, el passat mes de juliol a l'era de Can Serra.
Imatge de la constitució dels Comuns de Parets, el passat mes de juliol a l'era de Can Serra.

Parets del Vallès

Neix una nova marca electoral a Parets: Sumem Esquerres, una coalició fruït de la unió de Sumem Parets i Comuns de Parets. Així es va acordar en la primera assemblea que va tenir lloc dilluns passat per concórrer sota aquesta coalició a les properes eleccions municipals de maig de 2019.

L’objectiu, però, és impulsar una candidatura que uneixi sensibilitats d’esquerres per formar un front comú. La configuració de la llista electoral, doncs, segueix en procés d’elaboració i des de la formació esperen aglutinar persones de qualsevol àmbit que es sentin identificades amb una política “feminista, sostenible i municipalista que aposti clarament per un canvi i que prioritzi les necessitats dels paretans i paretanes”.

Casandra Garcia, portaveu de Sumem Esquerres a Parets ha explicat que “aquesta candidatura neix amb molta il·lusió per que estem convençuts que el 2019 serà l’any del canvi. Desprès de 4 anys treballant a l’oposició hem guanyat l’experiència suficient com per poder afirmar que estem preparats per governar i tenim equip per fer-­ho".

Ja el passat mes de juliol es va iniciar aquesta coalició amb la constitució dels Comuns de Parets, amb la pròpia Garcia, actual portaveu de Sumem Parets; Lluís Moreno, secretari d'organització comarcal d'ICV, i Blanca Rufas, coordinadora local d'ICV. La finalitat, però, és atreure persones tant d’altres partits polítics d'esquerres com independents.

 

Edicions locals