Una expulsió innecessària condemna l'EC Granollers (0-1)

Joan Inés s'ha anat al carrer en el minut 70 i poc després el filial del Reus ha fet el gol del triomf

Esports

Sergi Pastells ha estat el jugador granollerí que més perill ha creat avui.
Sergi Pastells ha estat el jugador granollerí que més perill ha creat avui. | Sergi Escudero

GranollersSergi Escudero

Com ahir escrivia a Twitter el músic Mazoni, el futur de Blade Runner ja està aquí perquè no para de ploure. L'EC Granollers s'està acostumant a jugar amb aquesta meteorologia els seus partits al camp del carrer Girona. I aquesta circumstància, avui en forma de pluja fina i fred intens, està provocant que els seus seguidors hagin de sentar-se ben junts sota la grada coberta per cabre-hi tots i estar a resguard de les inclemències.

El filial del Reus s'ha emportat avui la victòria per 0 a 1 en el camp del carrer Girona. Els reusencs sumen així el seu setè partit sense perdre -tres trioms i quatre empats- i els de José Solivelles no aconsegueixen retrobar-se amb els bons resultats després de caure la setmana passada al Joan Baptiste Milà davant el cuer i trencar la ratxa de 10 partits sense perdre.

La igualtat ha estat el principal punt de l'estatut de la primera part i en rares ocasions el joc s'ha disputat en l'escalfor de les àrees. Només en les jugades a pilota aturada els dos equips han estat capaços de crear perill. Oriol Molins ha tingut la millor oportunitat granollerina del primer temps -per incompareixença d'ocasions de gol dignes de ser-ho- amb un remat de cap després d'una falta lateral en el minut 29. S'ha perdut lentament per la línea de fons.

Els de José Solivelles han notat les nombroses baixes de jugadors importants com Sergio Fernández, Kilian Villaverde, Guillem Pujol o Xavi Civil. Pau Darbra ho ha vist des de la banqueta, encara amb molèsties. Així, jugadors amb molts minuts a les cames han hagut de tornar a ser titulars, com Sergi Pastells (1.422 minuts disputats a la lliga de 1.440 possibles) i Ricky Alcántara (1.268). Malgrat ser avui un altre cop dos dels millors jugadors del partit, preocupa la factura que els hi pot causar a mitjà i llarg termini tanta acumulació de titularitats.

En el segon temps, el Granollers ha sortit molt més ambiciós i s'ha apropat més al gol que en la primera, sobretot gràcies al perill generat per Sergi Pastells des de la banda dreta. Una jugada personal seva gairebé l'ha converteix en gol Oriol Molins amb l'esperó en el minut 56, però no ha impactat bé la pilota. Una dura entrada innecessària a la zona de l'atac granollerí de Joan Inés, que ja tenia targeta groga, li ha costat la segona i l'expulsió en el 70. El filial del Reus només ha tardat sis minuts en aprofitar-ho amb el gol d'Adrià Arjona. Tenint en compte les baixes, a Solivelles només li ha quedat donar entrada a Lamine, davanter del juvenil, que ha debutat avui amb el primer equip. Ha estat el primer canvi i ha arribat ben tard, en el minut 80. Però el Granollers no ha estat capaç d'empatar.

Edicions locals