Granollers acull la 12a trobada anual d'aficionats a Lego

L'Hispalug i l'Ajuntament organitzen el certamen del cap de setmana a Roca Umbert

Cultura, Societat

L'Hispalug celebra la 12a edició de l'exposició de construccions amb peces Lego a Granollers. L'exposició constarà de maquetes d'una gran varietat de temàtiques: ciutat, medieval, Star Wars, històric, etc. Durant la jornada s'organitzaran activitats per a totes les edats i es podrà participar en múltiples concursos. Per als més petits hi haurà zones de joc on els infants podran muntar lliurement el que imaginin amb les conegudes peces.

La mostra es podrà visitar el dissabte 24 de novembre, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, i el diumenge 25 de novembre, de 10 a 14 h, a Roca Umbert Fàbrica de les Arts (carrer d'Enric Prat de la Riba, 77). L'accés al recinte és gratuït.

L'acte està organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Granollers i els membres de l'Hispalug Expo amb la col·laboració de Lego. De fet, fa quatre anys, la capital del Vallès Oriental ja va acollir la vuitena trobada anual. En altres ocasions Hispalug també ha triat Roca Umbert per a la fira de diorames de Lego.

Lego és una empresa de joguines danesa reconeguda principalment pels seus blocs de plàstic interconnectables, tot i que fins a 1949 es va dedicar a fabricar joguines de fusta.

Edicions locals