Emagina llança un nou servei de televisió

El nou servei, del Grup Estabanell, es basa en la primera plataforma catalana certificada per Google

Economia

Emagina dóna servei a cinc municipis del Vallès Oriental
Emagina dóna servei a cinc municipis del Vallès Oriental

Emagina, l’operadora de telecomunicacions de proximitat del Grup Estabanell amb seu social a Granollers, acaba de llançar el nou servei de televisió de darrera generació arran d’un acord amb l’empresa TVUP Media Telecom, que ha desenvolupat la primera plataforma catalana certificada per Google.

Basada en Android TV, la solució permetrà als subscriptors l’accés a canals de TDT, IPTV i canals Premium i a una àmplia gamma de continguts OTT i jocs en línia accessibles a través de l’oferta d’aplicacions disponible a la Play Store de Google.

A part dels continguts, la plataforma també ofereix funcionalitats avançades de reproducció com ara enregistrament al núvol, gravacions automàtiques fins a 7 dies i control del directe (pausa, rebobinat, avanç ràpid, inici de programa).

El servei s’oferirà a través d’una subscripció addicional a la subscripció al servei Emagina fibra a través d’un descodificador que, a més de les prestacions anteriors, ofereix entre d’altres la capacitat de cerca per veu a través de Google Assistant o la integració de Chromecast, que permet als usuaris veure el contingut de telèfons mòbils i tauletes al televisor.

Addicionalment el servei estarà disponible gratuïtament a través de dispositius mòbils per a tots els clients del servei de fibra d’Emagina.

Emagina presta serveis d’accés a Internet a través de fibra òptica, telefonia fixa i mòbil i TV a diversos municipis del Vallès Oriental, com Granollers, la Garriga, les Franqueses, Aiguafreda i Santa Eulàlia de Ronçana, a més d'altres municipis d'Osona i el Ripollès, i a principis de l’any vinent té previst el salt a municipis del Moianès.

 

 

Edicions locals