Bigues i Riells celebra el 56è Homenatge a la Vellesa

Més de 350 avis es van combregar diumenge, 18 de novembre, a Can Ribas

Societat

Unes 350 persones van assistir a l'acte
Unes 350 persones van assistir a l'acte

Bigues i Riells

Can Ribas va acollir, diumenge 18 de novembre, el 56è Homenatge a la Vellesa. 358 persones van assistir a l'homenatge per a la gent gran, organitzat per l'Ajuntament de Bigues i Riells.

L'aperitiu, que enguany es va fer a l'interior del restaurant a causa de la pluja, va donar lloc als parlaments de l'alcalde, Joan Galiano, i de la regidora de Benestar Social, Natàlia Fabián, en homenatge als més grans del municipi.

D'una banda, es va reconèixer a Pilar Martínez Martínez, de 93 anys, que va rebre una Dona d'Aigua i una planta, com a dona més gran de Bigues i Riells. De l'altra, es va retre homenatge a José Castillo Sanagustín, de 95 anys, que també va rebre una planta i una Dona d'Aigua per ser l'home més gran del municipi.

El gran nombre d'inscripcions per a l'acte va fer que la Regidoria de Benestar Social optés per reservar dues sales del restaurant per tal de garantir que tothom hi tingués cabuda.

Natalia Fabián, regidora de Benestar Social, s'ha mostrat satisfeta amb el desenvolupament de l'acte: "Per nosaltres és molt important reconèixer, a la gent gran del municipi, la seva tasca. Ells són un pal de paller vital per a la nostra societat tant a escala social com econòmica, ja que alguns dels homenatjats han hagut d'ajudar les seves famílies amb la pensió en temps de crisi".

Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells, destacava el creixement de l'activitat any rere any: "Estem molt contents de com s'ha mantingut la participació en l'acte i com que cada edició aplega més persones que l'anterior. No s'ha interromput l'èxit d'assistència en 56 anys".

Després de dinar hi va haver música i ball al menjador Els Cirerers amb l’orquestra The Choffers.

 

Edicions locals