La Cambra de Comerç reconeix la tasca de cinc firmes granollerines

El fundador de Glovo i Wallapop posa en valor l'aportació de la revolució digital en l'emprenedoria

Economia

EL Teatre Auditori va acollir dimarts la celebració del Dia de la Cambra del Vallès Oriental
EL Teatre Auditori va acollir dimarts la celebració del Dia de la Cambra del Vallès Oriental

Udon, Saria, Teatron Plimon, Estabanell i Pahisa Energia, Fundació Balonmano Granollers, de la ciutat, i Sorbos i Euromed són les set empreses de la comarca guardonades enguany en el Dia de la Cambra al Vallès Oriental, celebrat dimarts al Teatre Auditori de Granollers.

Els guardons –empresa de serveis, empresa industrial, comerç i distribució, innovació, emprenedoria, responsabilitat social corporativa i internacionalització–, reconeixen les organitzacions que "contribueixen al creixement del teixit econòmic de la comarca i les que actuen amb responsabilitat i compromís amb el territori".

En aquest sentit, el premi a l’empresa de serveis va ser per a Udon Noodle Bar & Restaurant, una cadena de restauració asiàtica, amb més de 50 establiments i prop de 800 treballadors, que ofereix “una dieta equilibrada i saludable amb ingredients ecològics, frescos i de proximitat”.

El premi empresa industrial va ser per a Saria Group, especialitzada en el reciclatge i la valorització de subproductes animals i que actua en el marc de l'economia circular “per generar seguretat i valor afegit a la cadena agroalimentària”.

En comerç i distribució el premi va ser per a Textron Plimon, una firma familiar amb seu a Granollers i més de 40 anys d’experiència en la producció d’olis vegetals per a cosmètica, alimentació, farmàcia i química; i en innovació el premi va ser per a Estabanell i Pahisa Energia, matriu de les empreses d'Estabanell reconeguda pel seu lideratge en la gestió i l’aprofitament sostenible de l’energia.

La Fundació Balonmano Granollers, “una entitat amb molta sensibilitat per la societat del Vallès que promociona la difusió i la pràctica de l’handbol", va endur-se el guardó en responsabilitat social corporativa, mentre que la millor iniciativa emprenedora va ser per a Sorbos, de Montornès, productora de la primera canyeta del món comestible i “100% respectuosa amb el medi ambient”.

Finalment, el premi a la internacionalització va ser per a la molletana Euromed, productora d’extractes vegetals i principis actius per a la indústria farmacèutica i de complements alimentaris i amb capacitat exportadora a més de 35 països del món. 

La revolució digital

En la sessió, l’emprenedor de Glovo i Wallapop i president de Barcelona Tech City, Miguel Vicente, va oferir la xerrada Emprendre en el context de la revolució digital, en què va destacar l'aportació de la revolució digital a l’hora d'emprendre un negoci.

A més, com a novetat, el ponent va debatre sobre el futur de l’emprenedoria a Catalunya amb diversos centres educatius: Campus UVIC Granollers; Teknós UGranollers, vinculat a la UVIC-UCC; institut Carles Vallbona; Escola Pia i Escola Municipal del Treball.

També van intervenir en la gala el president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, i el president de la delegació al Vallès Oriental, Carles Ayats, que van felicitar les empreses guardonades tant per la seva trajectòria com per la seva iniciativa professional.

 

Edicions locals