Pimec Vallès Oriental ret homenatge als socis més antics de la comarca

L’acte va servir per homenatjar els socis que fa més de 10 anys que estan vinculats a la patronal

Economia

Els representants de les empreses homenatjades
Els representants de les empreses homenatjades

Pimec Vallès Oriental va organitzar dimarts una trobada amb l’objectiu de retre homenatge a la quinzena de socis del territori que porten més de 10 anys vinculats a la patronal.

De Granollers, les empreses homenatjades van ser l'Associació d'Instal·ladors d'Electricitat, Fontaneria, Gas i Afins del Vallès Oriental, el Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme del Vallès Oriental, Industrias Galfer SA i Textron Plimon SLU. De les Franqueses també van ser reconegudes l'empresa Politractor SA i Fabregas Packaging SL.

La resta d'empreses homenatjades van ser Hage Sistemas SA, de la Roca; Logisfashion SA, de Santa Maria de Palautordera; Molduras Hergón SA, de Lliçà de Vall; RC Coemmo SL, de la Garriga; Recuperacions MAsnou, de Sant Celoni; Servicio de Climatización, de la Llagosta; i Reytraplast, de Montornès del Vallès. 

La jornada d'homenatge, que també va servir per fomentar la coneixença entre empresaris, va posat sobre la taula sinergies de col·laboració, anàlisi de la situació econòmica i expectatives per al 2019, la transformació digital de les empreses i la necessària aplicació de les mesures del Pacte Nacional per a la Indústria.

L’acte, que va reconèixer un total de 14 empreses i entitats de diferents sectors, va comptar amb la presència de la vicepresidenta de la delegació de la patronal al Vallès Oriental, Mireia Cammany, qui va agrair la confiança i el suport a l'empresariat pels anys vinculats a la patronal, així com el delegat territorial, Joan Carles Basi.

Edicions locals