El Fraikin, obligat a vèncer a Eslovènia per continuar a l'EHF

Demà diumenge (18.45 h) haurà de remuntar el 24 a 25 que es va endur el Gorenje Velenje del partit d'anada per classificar-se per a la fase de grups de la competició

Esports

El partit d'anada al Palau d'Esports va ser molt igualat.
El partit d'anada al Palau d'Esports va ser molt igualat.

GranollersSergi Escudero

El Fraikin demà diumenge (18.45 h) s'haurà d'assemblar més al de dimecres a la pista del Valladolid que al de la setmana passada al Palau d'Esports davant el Gorenje Velenje, el qual es va endur una victòria per 24 a 25 i, així, va trencar la ratxa del Fraikin de 10 partits consecutius sense perdre a casa. 

"S'ha demostrat que el nivell mostrat no ha estat suficient per vèncer al Gorenje. Els hi hem de posar les coses més difícils si volem passar de ronda. Tenim 60 minuts per donar la volta a l'eliminatòria i farem tot el possible per aconseguir-ho", va explicar en finalitzar el partit d'anada Antonio García Robledo, un dels màxims golejadors del partit, amb sis gols.

L'entrenador del Gorenje Velenje, Gregor Cudic, també va parlar en roda de premsa i va dir que diumenge s'espera "un partit molt semblant al de l'anada, igualat i amb alternatives. Haurem de fer les coses igual de bé que avui, o millor, per eliminar el Granollers".  El Fraikin necessita vèncer al Red Hall per dos gols de diferència per passar de ronda si es queda per sota dels 25 que els eslovens van aconseguir al Palau d'Esports. En cas que n'aconsegueixi més, li servirà un sol gol d'avantatge.

El triomf de dimecres a la pista del Valladolid per 29 a 32, la segona alegria fora de casa de la temporada, dona esperances a l'equip d'Antonio Rama de cara al partit de competició europea. Ara és segon en solitari a la Lliga Asobal després de la derrota de l'Ademar a la pista del Barça, el líder indiscutible. Precisament dimarts (19 h), només 48 hores després del partit d'EHF, el Palau d'Esports viurà el derbi català de l'Asobal: Fraikin contra Barça. Segon contra primer. L'única derrota lliguera blaugrana des del maig del 2013 és la infligida pel Granollers el curs passat en el Palau Blaugrana.  

Edicions locals