Campanya solidària del Gremi d'Hostaleria amb la Fundació Isidre Esteve

El gremi posa a disposició de les empreses lots d'ampolles de vi amb un rerefons solidari

Societat, Economia

Isidre Esteve amb les ampolles de vi de la campanya
Isidre Esteve amb les ampolles de vi de la campanya

El Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental posa en marxa la segona edició de la campanya Solidaris 365, una iniciativa solidària amb l'objectiu de recaptar fons per a la Fundació Isidre Esteve, dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física o mobilitat reduïda.

El gremi ofereix a les empreses, amb el suport d'Enate, la possibilitat de fer comandes d'un vi solidari. Es tracta d'un criança (Tempranillo – Cabernet Sauvignon) DO Somontano, de manera que per cada ampolla venuda durant els 365 dies de l'any es destinarà un euro a la Fundació Isidre Esteve.

El preu és de 8 € + IVA per ampolla, i se serveix en caixes de 6 ampolles –l’euro solidari ja s'inclou al preu de venda–. A més, pel fet de col·laborar amb aquesta iniciativa solidaria es lliurarà un certificat com a empresa col·laboradora solidària.

El gremi d'Hostaleria ja va dur a terme l'any passat aquesta campanya, que el passat 5 de novembre va suposar l'entrega a la fundació de 2.000 euros. En aquesta ocasió la campanya tindrà com a beneficiaris els centres pont de la fundació, uns centres on es treballa l'esport i l'activitat física com una via d'integració i un camí per millorar la salut i l'autonomia de les persones amb discapacitat.

 

 

Edicions locals