El pessebre monumental de Parets obre aquest dijous

El pessebre sobre taula més gran de Catalunya, que enguany mostra Montserrat nevat, es podrà visitar fins el proper 26 de gener

Cultura, Societat

El pessebre monumental de Parets obre aquest dijous
El pessebre monumental de Parets obre aquest dijous

Parets del Vallès

El pessebre sobre taula més gran de Catalunya, el de Parets, ja està a punt per obrir portes. Ho farà oficialment aquest dijous, dia 6, a les 11.00 hores, i les mantindrà obertes fins el 26 de gener ja de l’any que ve.

En total, són 230 metres quadrats amb prop de 600 figuretes, incloent animals o fins i tot vehicles, ja que enguany la base del pessebre torna a ser la muntanya de Montserrat a l’entorn de mitjans del segle passat, amb anuncis, cotxes i motos de l’època, cremallera inclòs.

La muntanya montserratina ja va ser la protagonista l’any passat, “però com ens va portar tanta feina fer tota la serralada a escala exacte del natural, hem decidit reaprofitar-la”, explica el president de l’Agrupació Pessebrista de Parets, Albert Pérez. Això sí, amb una destacada novetat: “Estarà tot nevat. Ja fa anys vam fer alguna part nevada, però aquest any tot estarà ple de neu”, afirma.

Aquesta és ja l’edició número 32 d’aquest monumental pessebre i, com sempre, el preu de l’entrada és simbòlic: només 2 euros que, a més, donen dret a entrar a un sorteig de les figures d’un naixement.

Edicions locals