Carme Ruscalleda inaugurarà la Fira de Nadal i el Torró Artesà de Cardedeu

El certamen comptarà amb més de 180 parades amb articles d'alimentació i de regla

Societat

Cardedeu

La Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu se celebrarà aquest cap de setmana, a partir de divendres (20 h), quan la xef Carme Ruscalleda la inaugurarà, i seguidament es farà el pregó a càrrec d'El Nas. Comptarà amb la presència de l’alcalde de Cardedeu, Enric Olivé, amb Mercè Jubany, presidenta de l’AV del Centre, i es clourà amb cantada de nadales a càrrec de l’Agrupació Coral Cardedeuenca.  

La Fira d’enguany tindrà més de 180 paradetes amb articles amb motius nadalencs tant d’alimentació com de regal, a més dels tradicionals torrons artesanals, entre els quals en destaca el torró de borrego, marca d’identitat de la vila.

Tot això farcit amb les activitats complementàries que, com cada any, es desplegaran pels carrers del centre: xocolatades, el tió –es farà un taller per fer-ne i dissabte a les 19 h el grup Xip-Xap farà cagar el tió–, l’escudella –a la plaça de Sant Corneli, dissabte a les 20 h–, jocs infantils i balls, entre d’altres. 

La fira es clourà diumenge (20 h) amb el concert a l'església de Santa Maria de Cardedeu d'El cant de la Sibil·la, a càrrec de la mezzosoprano Eulàlia Reguart, acompanyada de la Coral Cardedeuenca.

Edicions locals