L'obra en anglès de Cambridge School es farà per primer cop al Teatre Auditori

La pantomime és una comèdia musical que enguany s'obre al públic en general, a banda de l'alumnat

Cultura

Una escena de la pantomime de l'any passat
Una escena de la pantomime de l'any passat

Com cada curs quan s'apropa el Nadal, Cambridge School presenta la pantomime –una funció teatral en anglès que té esperit de comèdia musical i que està pensada per a un públic familiar–. En la 29a edició, l'espectacle, normalment adreçat a l'alumnat de l'escola d'idiomes, s'obre al públic en general i es representarà per primer cop al Teatre Auditori de Granollers.

Cambridge School va organitzar la pantomime per primera vegada el 1989. El títol d’aquest any és Fantastic Beasts, una versió lliure de la pel·lícula Fantastic beasts and where to find them. Com sempre, l’obra serà interpretada en anglès per professors nadius de l’acadèmia i narrada en català per un presentador.

La funció es farà un únic dia, el proper dijous, i hi haurà dues representacions –una sessió a les 17.45 h i l’altra a les 19.15 h–. El preu íntegre de l’entrada (2 euros per persona, excepte nens menors de 3 anys que seguin a la falda de l’adult acompanyant) es destinarà íntegrament al projecte de Mans Unides – Vallès Oriental d’aquest any: Lluitar contra l’analfabetisme amb la millora d'unes instal·lacions educatives a Madagascar.

Les entrades són numerades, i es poden comprar a qualsevol de les 9 escoles que Cambridge School té a la comarca –a Granollers, Caldes, Cardedeu, la Garriga, La Roca, Mollet, Parets, Sant Celoni i Vilanova del Vallè–s. Si no s’esgoten, també es podran adquirir a l’entrada del teatre el mateix dia de la funció.

La pantomime és una oportunitat perquè els nens puguin practicar el seu anglès mentre gaudeixen d’una representació familiar divertida que es presenta com a avantsala de les festes nadalenques.

Edicions locals