Macrobatuda contra el tràfic de drogues

Des de primera hora del matí els Mossos estan actuant a Granollers, Barcelona i altres municipis de l'entorn metropolità

Societat

Macrobatuda contra el tràfic de drogues
Macrobatuda contra el tràfic de drogues

Lliçà de Vall

Un macrooperatiu policial contra el tràfic de drogues està en marxa des de primera hora del matí a Barcelona i municipis de l'entorn metropolità. Els Mossos d'Esquadra han fet 37 entrades en diferents punts de la capital catalana, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Lliçà de Vall, al límit amb Granollers. Segons Mossos, a Lliçà s'ha produït un escorcoll en un immoble i encara es desconeix si s'hi han produït detencions.

La macrobatuda dels Mossos d'Esquadra contra el tràfic de drogues ha desplegat 600 agents implicats i un helicòpter sobrevolant les zones on s'actua per controlar el dispositiu.

Els agents han entrat en 37 domicilis de traficants i punts de venda de la xarxa, integrada principalment per espanyols, dominicans i peruans, que ha sigut investigada durant mesos sota la supervisió judicial. L'operació d'avui està autoritzada judicialment i es preveu que la policia hi faci desenes de detencions als domicilis que s'estan escorcollant. De moment, hi ha una trentena de detinguts.

Edicions locals