El Fraikin s'enfrontarà al Bidasoa Irún en les semifinals de la Copa Asobal

El partit es disputarà dissabte a les 16 h al pavelló Barris Nord de Lleida

Esports

El Fraikin s'enfrontarà al Bidasoa Irún.
El Fraikin s'enfrontarà al Bidasoa Irún. | Xavier Solanas

GranollersSergi Escudero

El Fraikin ja sap quin serà el seu rival dissabte (16 h) al pavelló Barris Nord de Lleida en les semifinals de la Copa Asobal: el Bidasoa Irún. Els vascos, que no disputen la Copa Asobal des de l'any 1996, són l'equip revelació de la primera volta de la lliga Asobal, la qual han finalitzat en segona posició. En el partit que va enfrontar el 7 d'octubre els dos conjunts a Irún, el Bidasoa va vèncer al Fraikin per 28 a 27. L'altre semifinal, que es disputarà dues hores després, serà un Barça-Ademar de Lleó.

Els dos primers classificats al final de la primera volta, el Barça i el Bidasoa Irún, han estat els caps de sèrie en el sorteig celebrat aquest matí a la Seu Vella de Lleida. Les altres dues boles han estat les de l'Ademar de Lleó i el Fraikin, tercer i quart respectivament. Si ahir els granollerins haguessin guanyat a Santander, on van caure per 22 a 21 a la pista del Blendio Sinfín, haurien ocupat plaça de caps de sèrie en pujar fins al segon lloc després de les derrotes de Bidasoa i Ademar.

El Fraikin no jugava la Copa Asobal des de l'edició del 2016, quan en semifinals va guanyar a l'Ademar , l'equip amfitrió, per 30 a 23 i va perdre la final davant el Barça per 25 a 30. La d'enguanya ser la cinquena vegada que els granollerins disputen aquesta competició. En una d'elles, la de la temporada 1993, la van guanyar. En la final van derrotar al Barça per 21 a 19.

Edicions locals